het-arubahuis

Persberichten

Nieuwe Gevolmachtigde Minister van St. Maarten bezoekt minister Boekhoudt

Den Haag – De vorige maand benoemde Gevolmachtigde Minister van St. Maarten Josiane Fleming-Artsen heeft recentelijk een officieel bezoek gebracht aan de Gevolmachtigde Minister van Aruba. Zij werd tijdens dit bezoek vergezeld door de directeur van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van St. Maarten Perry Geerlings.

Fleming-Artsen heeft een Master of Arts-opleiding en een Master of Education-opleiding afgerond aan de Columbia University in New York. Momenteel is Fleming-Artsen bezig aan het promoveren aan de Universiteit van Phoenix in Arizona.

Gedurende haar carrière heeft Fleming-Artsen verschillende functies bekleed, vooral in het onderwijs. Zo was zij tussen 1999 en 2010 president van de Universiteit van St. Maarten. Voor haar benoeming als Gevolmachtigde Minister was Fleming-Artsen plaatsvervangende Gevolmachtigde Minister van St. Maarten.

Als aandenken aan het bezoek overhandigde Gevolmachtigde Minister Alfonso Boekhoudt een exemplaar van het boek "Bouwen op de Wind" en een kalender van Aruba Birdlife Conservation aan Fleming-Artsen.

 

Business Event Arubahuis

Bezoek Minister Guillfred Besaril aan FC Twente