het-arubahuis

Persberichten

Aruba genomineerd voor een Zoover Award

Den Haag – ‘One Happy Island’ Aruba is genomineerd voor een prestigieuze Zoover Award in de categorie ‘Vliegvakanties buiten Europa.’ Via http://www.zooverawards.nl/stemmen/groep/Aruba kunnen mensen hun stem uitbrengen. De winnaars worden op 17 april bekendgemaakt.

“Wij zijn heel trots op deze nominatie. Zoover is in Nederland een ontzettend belangrijke graadmeter voor de reiswereld. 2013 was voor ons een recordjaar waarbij we bijna een miljoen toeristen vanuit heel de wereld op Aruba hebben mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 6% ten opzichte van 2012. We hopen daarom deze prijs in de wacht te kunnen slepen zodat we wederom kunnen laten zien dat Aruba een kwalitatieve en mooie bestemming is”, aldus Tirso Tromp, Area Director Europe Aruba Tourism Authority.

Over de Zoover Awardszoover awards
Zoover is een Nederlandse beoordelingssite die op commerciële basis opereert. Zoover boekt zelf geen reizen, maar plaatst wel aanbiedingen van touroperators op de website en heeft ook een sociaal netwerk genaamd MyZoover waarop gebruikers punten kunnen verdienen door foto’s, video’s of beoordelingen toe te voegen. Op de website zelf staan ook talloze consumentenbeoordelingen, variërend van beoordelingen over hotelaccommodatie en bestemmingen tot bezienswaardigheden. Sinds 2009 reikt de beoordelingssite de Zoover Awards uit aan de beste en meest populaire reisorganisaties. Dit jaar kunnen mensen in 27 categorieën meestemmen.