het-arubahuis

De Arubaanse regering heeft, naar aanleiding van het gebeuren met het coronavirus op Aruba waar twee personen positief waren getest op het virus en met het oog op de huidige snelle verspreiding hiervan in andere landen alsmede het urgente belang bij de beheersing en voorkoming van verdere verspreiding van deze in Aruba, het noodzakelijk geacht beperkingen te stellen aan de binnenkomst in Aruba van personen die afkomstig zijn uit een aantal landen waar deze infectieziekte inmiddels prominent aanwezig is.

Lees meer

Den Haag/Oranjestad – Het Zwitserse bedrijf Zwiss Tech Convention Center is bereid 150 mil-joen euro te investeren in een multifunctioneel conferentiecentrum op het nog te ontwikkelen Port City bij Oranjestad.

Lees meer

Den Haag/Oranjestad – Op 19 november 2019 verbood het eiland Aruba het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik (met een speciale focus op piepschuim) en Oxybenzone.

Lees meer

Den Haag – De Gouverneur van Aruba Alfonso Boekhoudt bracht een officieel bezoek aan het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister.

Lees meer

Den Haag/Schiphol – De Gevolmachtigde Minister van Aruba Guillfred Besaril, de plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister Eddy Paris en functionarissen van het Kabinet van Aruba verwelkomden op Schiphol de groep Arubaanse studenten die hier in Nederland is gekomen voor een HBO of Universitaire studie.

Lees meer