het-arubahuis

Kas pa

Profiel van Fundashon Rosa di Sharon

De zorginstelling Rosa di Sharon te Bonaire biedt vanuit een christelijke levensovertuiging in een beschermende woonvoorziening, Kas pa Hoben ku Futuro (KHF), 24-uurs herstel-ondersteunende begeleiding aan kansarme meisjes met gedrags-problematiek, in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. Daarnaast vindt pedagogische gezinsbegeleiding plaats. Het begeleidingsplan bestaat uit drie fases met dagvullende programma’s met als eerste fase oriëntatie en observatie. In de tweede fase is het programma gevuld met leermodules op gebieden als school, werk, sporten, sova-training, corveeactiviteiten, geestelijke vorming, etc. In de derde fase richt de begeleiding zich op het ontwikkelen van toekomstperspectief voor de periode na vertrek uit KHF.

Wij zijn op zoek naar een : GEDRAGSWETENSCHAPPER M/V

Functie-informatie:

Als gedragswetenschapper bent u verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het zorgproces. U voert diagnostische werkzaamheden uit en stelt het begeleidingsplan op. U coördineert de begeleiding van de jongeren in samenspraak met pedagogisch medewerkers. Inhoudelijk voert u overleg met ouders, verwijzers, behandelaars en andere ketenpartners. U geeft werkbegeleiding en coaching aan pedagogisch medewerkers en draagt bij aan de (door)ontwikkeling van het zorgbeleid van de instelling.

De specifieke invulling van het takenpakket zal in nader overleg vormgegeven worden.

Functie-eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO-opleiding gedragswetenschappen (SPH of gelijkwaardig)
  • Ruime ervaring met begeleiding in een residentiele instelling
  • Ervaring met het verrichten van psycho-diagnostiek
  • Zelfstandig, flexibel, initiatiefrijk, stressbestendig en relativerend vermogen
  • Integer en betrouwbaar
  • Tactvol, systematisch en invoelend vermogen
  • Beheersing van het Papiaments of bereid zijn dit zo snel mogelijk te leren
  • bij voorkeur bekend zijn met jongeren uit een divers cultuur

Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris is afhankelijk van uw werkervaring en bedraagt minimaal € 2.192,- en maximaal € 2.965,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functiegroep 40).

Reageren:

Heeft u interesse? Kandidaten uit de BES-eilanden, Curacao, Aruba en Nederland kunnen een mail met een korte motivatie voor de sollicitatie samen met een CV, foto, diploma en referentie opsturen aan: dhr R. Richards, voorzitter bestuur Fundashon Rosa di Sharon Bonaire: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tel: (+599)717-2194 of (+5999)5292527