het-arubahuis

De Duitse ambassadeur in Nederland de heer dr. Heinz-Peter Behr bracht een beleefdheidsbezoek aan Gevolmachtigde Minister Edwin Abath.

Lees meer

Oranjestad/Darwin - De uit Aruba afkomstige Javier Sint Jago die deel uitmaakt van het Nuon Solar Team dat in Australië aan de World Solar Challenge deelneemt, is de eer te beurt gevallen om als eerste achter het stuur van de Nuna6 te kruipen.

Lees meer

Minister Plenipotenciario sr. Edwin Abath a bishita –

Lees meer

De afdeling PR & Voorlichting is verantwoordelijk voor het algeheel PR beleid van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister. Hierbij nemen de activiteiten van de Gevolmachtigde Minister een centrale rol in. Doormiddel van persberichten worden de activiteiten van de Gevolmachtigde Minister in diverse media onder de aandacht gebracht.

De persvoorlichter onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse pers. Extra begeleiding van Nederlandse journalisten die naar Aruba gaan vormt een belangrijk aspect van die contacten. Het geven van achtergrond informatie en het doorgeven van contactpersonen dragen meestal bij tot een geslaagde journalistieke reis naar Aruba.

Daarnaast is de persvoorlichter belast met het aspect van de publieke voorlichting. Het Arubahuis ontvangt dagelijks diverse telefoontjes met algemene vragen over Aruba. Hiervoor ondervindt de voorlichter goede ondersteuning vanuit de afdeling Juridische Zaken.

Contactpersonen en doorkiesnummers:

Dhr. S. E. Kock
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 070-35.66.215